TT Capital Trade

Az Ön szolgálatában!

Költségkonszolidáció

 

Nincsenek többé rejtett költségek – realizáljon Ön is költségcsökkentést optimalizálási szolgáltatásunk segítségével!

A vállalatok gyakran alábecsülik éves dokumentumkészítési költségeiket. Ennek oka, hogy a legtöbb vállalatnál nem létezik professzionális nyomtatási és dokumentumkezelési rendszer – annak ellenére, hogy ez jelentős potenciális költségmegtakarítás forrása lehet.

Látható és rejtett dokumentumkészítési költségek
A dokumentumkészítéshez kapcsolódó költségek egy része jól látható: új készülékek vásárlása, kellékanyag- és szervizköltségek. Vannak azonban olyan rejtett költségek is, mint például az adminisztráció, energiafelhasználás, dokumentumkezelés és hotline támogatás. Ezek a rejtett költségek akár a dokumentumkészítési költségek 60%-át is kitehetik.

Átláthatatlan dokumentumkészítési folyamatok
Tapasztalataink szerint a legtöbb vállalat nem tudja megbecsülni dokumentumkészítési költségeit. Gyakran azt sem tudják, pontosan mennyi és milyen eszközük van. Sokszor nem állnak rendelkezésre olyan fontos információk, mint például kihasználtság foka, nyomtatási feladatok célja, felhasználói profil, nyomtatási mennyiség illetve energiafelhasználás. Itt lép be a képbe a Toshiba Menedzselt Dokumentumkezelési Szolgáltatása.

Felülvizsgálat és optimalizálás
A vezető piackutató intézetek statisztikái szerint egy vállalat átlagosan éves árbevétele 3%-át költi dokumentumkészítésre. Szaktanácsadóink - igény szerinti részletességgel – felülvizsgálják a jelenleg üzemeltetett gépparkot, majd javaslatot tesznek annak optimalizálására. Diagnózisunk eredményeképpen átláthatóvá válnak a vállalat közvetlen és közvetett költségei – ez megteremti az együttműködésünk alapját, mely segít tartós eredményeket elérni ezen a területen.

Költségcsökkentés és hatékonyságnövelés
Partnereink által kínált rendszermegoldások alkalmazása a termelékenység akár 30%-os növekedését és a költségek hasonló arányú csökkenését eredményezhetik.

További információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.